Playmobil 70577 Politiekart - City Action

Art nr. A00137533
In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Deze dief deinst nergens voor terug. Om de kluis te stelen, bindt hij hem met een touw aan zijn kart vast en trekt hem gewoon uit de muur. Nu rijdt hij
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 29,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

In de stad van Playmobil is er elke dag vanalles te beleven, beleef de avonturen van de inwoners zelf met de speelsets van Playmobil City Action. Deze dief deinst nergens voor terug. Om de kluis te stelen, bindt hij hem met een touw aan zijn kart vast en trekt hem gewoon uit de muur. Nu rijdt hij door de straten met de kluis op sleeptouw. Maar de sluwe crimineel heeft geen rekening gehouden met de dappere politie: de politieagent snijdt zijn pad af met zijn behendige politie-kart en rolt in een mum van tijd een mat met spijkers uit. De speelset bevat twee figuren, twee karts met intrekmotoren, een kluis, een spijkerband, bankbiljetten en vele andere extra's.

  • Playmobil City Action
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief 2 figuren, 2 karts met intrekmotoren, kluis en bankbiljetten

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70577
Description Playmobil 70577 Politiekart - City Action
    Laden
    Laden