Playmobil 70605 Geschenkset Paleontholoog - Dino's

Art nr. A00137580
Stap in de spannende wereld van de dino's en onderzoek hoe het er miljoenen jaren geleden aan toe ging met de speelsets van Playmobil Dinos. De paleontoloog vindt zijn schatten diep in de aarde. Hij speurt naar fossielen die hem veel informatie geven over het leven van mens en dier van duizenden
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 7,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Stap in de spannende wereld van de dino's en onderzoek hoe het er miljoenen jaren geleden aan toe ging met de speelsets van Playmobil Dinos. De paleontoloog vindt zijn schatten diep in de aarde. Hij speurt naar fossielen die hem veel informatie geven over het leven van mens en dier van duizenden jaren geleden. Hij heeft zojuist een heel bijzondere ontdekking gedaan, een dinosaurusskelet. De onderzoeker onderzoekt nauwgezet de botresten, misschien is het zelfs een nog niet ontdekte soort?

  • Playmobil Dinos
  • Vanaf 4 jaar
  • Inclusief figuur, dinosaurusoverblijfselen en accessoires

Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

Specificaties
Merk PLAYMOBIL
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 70605
Description Playmobil 70605 Geschenkset Paleontholoog - Dino's
    Laden
    Laden