Playmobil 70609 Waterpark Met Glijbanen - Family Fun

Art nr. A00137605
Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Heb je verkoeling nodig? Ga dan gewoon naar het tropische Aquapark van Playmobil. De
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 49,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Tijdens de warme zomermaanden brengt iedereen graag zijn tijd door op het strand en in het water, beleef de avonturen van verschillende figuren van Playmobil met de zomerse speelsets van Playmobil Family Fun. Heb je verkoeling nodig? Ga dan gewoon naar het tropische Aquapark van Playmobil. De verschillende glijbanen en de geweldige springplank beloven alle waterratten heerlijk waterplezier. De touwladders brengen je naar de glijbanen en vervolgens het koele water in. Wie durft als eerste van de extreem steile glijbaan door het luik van de grote vissenkop naar beneden te suizen? Terwijl het jongetje de glijbanen test, laat zijn moeder haar vaardigheden zien op de springplank. Geweldig waterplezier voor jong en oud! De speelset bevat twee figuren, een moeder en zoon in badkleding, een zwembad met twee glijbanen en een duikplank, twee muren en vele andere extra's. Het bassin kan worden gevuld met water.

 • Playmobil Family Fun
 • Vanaf 4 jaar
 • Inclusief 2 figuren, vulbaar zwembad en glijbanen

 • Door het rollenspel stimuleert Playmobil de fantasie en de creativiteit van het kind, ze bedenken steeds weer nieuwe verhalen of belevenissen. Playmobil behoort ondertussen dan ook tot de klassiekers in elke kinderkamer.

  Specificaties
  Merk PLAYMOBIL
  Leeftijd Vanaf 4 jaar
  Omschrijving 2 Family Fun
  Description Playmobil 70609 Waterpark Met Glijbanen - Family Fun
   Laden
   Laden