Point-Virgule Bamboe Olie

Art nr. A00069334
Gebruik deze minerale bamboe olie van Point-Virgule om al jouw bamboe en houten producten tegen uitdroging en barsten te beschermen. Olie het hout of de bamboe voor het eerste gebruik goed in, nadien kan je dan dit op regelmatige basis herhalen. De olie is veilig om te gebruiken, ze is transparant,
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 10,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gebruik deze minerale bamboe olie van Point-Virgule om al jouw bamboe en houten producten tegen uitdroging en barsten te beschermen. Olie het hout of de bamboe voor het eerste gebruik goed in, nadien kan je dan dit op regelmatige basis herhalen. De olie is veilig om te gebruiken, ze is transparant, compleet smaakloos en geurloos.

  • Inhoud: 200 ml
  • Gebruik: Spray de olie op de gedroogde plank en laat gedurende een half uur intrekken. Haal de overtollige olie van de plank met een papieren doekje. Laat nogmaals een half uur drogen – terwijl het rechtop staat – alvorens het product om te draaien en de handeling op de andere zijde van het product te herhalen .Na de achterkant van het product te hebben behandeld, laat het opnieuw een half uur drogen alvorens het op te bergen in de keukenkast.
Specificaties
Merk POINT-VIRGULE
Leveranciersnummer PVBAM1135
Description Point-Virgule Bamboe Olie
    Laden
    Laden