Quax Badmeubel Comfort Smart - Griffin

Art nr. 38856279
Quax Badmeubel Comfort Smart Met het Quax Badmeubel Comfort Smart heb je alles dicht bij elkaar om je kindje een heerlijk ontspannend badje te geven. Je kan je kindje wassen op het waskussen, afspoelen en laten spelen in het badje, eenvoudig uit het badje nemen en dadelijk terug op het waskussen
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 349,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Quax Badmeubel Comfort Smart

Met het Quax Badmeubel Comfort Smart heb je alles dicht bij elkaar om je kindje een heerlijk ontspannend badje te geven. Je kan je kindje wassen op het waskussen, afspoelen en laten spelen in het badje, eenvoudig uit het badje nemen en dadelijk terug op het waskussen leggen om af te drogen en terug kleertjes aan te doen. Onderaan het meubel zijn 2 uitschuifbare legplanken voorzien zodat je ten alle tijden de nodige productjes en verzorgingsspulletjes bij de hand hebt. Het water is eenvoudig uit het badje te laten lopen met de bijgeleverde afvoerslang. Heb jehetbadjeeven niet nodig, dan schuif je het eenvoudig onder het meubel. Het grote voordeel bij dit meubel is dat hetbadje nietvast hangtaan deverzorgingstafel.Jekan het meubel met het badje dus volledig onder de tafel uit halen en plaatsen waar het voor jou het beste uitkomt. Ook om bijvoorbeeld het badje te vullen en het water er terug uit te laten lopen aan de douche, als je tafel ergens anders opgesteld staat, is dit dus super praktisch.

  • Badmeubel met uitschuifbare legplanken
  • Inclusief badje met afvoerslang
  • Wieltjes onder het meubeltje waar het badje in gemonteerd is
  • Exclusief waskussen
  • Afmetingen: 82 x 55 x 91 cm
  • Materiaal: Beuk

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert met warmte en sfeer. De babymeubels staan voor kwaliteit en betaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Specificaties
Merk QUAX
Kleur Grijs
Omschrijving 2 Griffin
Description Quax Badmeubel Comfort Smart - Griffin
    Laden
    Laden