Quax Verzorgingstafel Comfort - White Natural

Art nr. 39848178
Quax Verzorgingstafel Comfort Deze praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 uitschuifbare legplanken
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 279,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Quax Verzorgingstafel Comfort

Deze praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 uitschuifbare legplanken voorzien. De legplanken zijn ideaal voor het plaatsen van enkele leuke mandjes voor het opbergen van de verzorgingsproductjes, reservekleertjes, luiers, enzoverder. Onderaan de tafel zijn aan één kant wieltjes voorzien zodat je de tafel eenvoudig kan verplaatsen naarde ruimte waarjezenodig hebt.

  • Verzorgingstafel met 2 uitschuifbare legplanken
  • Inclusief wieltjesaanéén zijde
  • Afmetingen:60 x 74x 95 cm
  • Materiaal:Beuk

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert met warmte en sfeer. De babymeubels staan voor kwaliteit en betaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Specificaties
Merk QUAX
Omschrijving 2 White Natural
Description Quax Verzorgingstafel Comfort - White Natural
    Laden
    Laden