Quax Verzorgingstafel Hip - White Natural

Art nr. 39848204
Quax Verzorgingstafel Hip Deze mooie, praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 legplanken voorzien. De
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 238,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Quax Verzorgingstafel Hip

Deze mooie, praktische verzorgingstafel van Quax zorgt ervoor dat je een zee van ruimte hebt om al je spulletjes, die je nodig hebt om te verschonen, op te plaatsen. Bovenaan is er ruimte voor het verzorgingskussen op te plaatsen, onderaan zijn 2 legplanken voorzien. De legplanken zijn ideaal voor het plaatsen van enkele leuke mandjes voor het opbergen van de verzorgingsproductjes, reservekleertjes, luiers, enzoverder.

  • Verzorgingstafel met 2 legplanken
  • Afmetingen: 62 x 69 x 98 cm
  • Materiaal: MDF/Beuk – gelakt en geölied

De Quax wereld is een zachte en stijlvolle wereld. Eén die eigentijds design combineert metwarmte en sfeer. De babymeubelsstaan voorkwaliteitenbetaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Specificaties
Merk QUAX
Leveranciersnummer 05053122N
Omschrijving 2 White Natural
Description Quax Verzorgingstafel Hip - White Natural
    Laden
    Laden