WEBSHOP AANKOPEN

Onze webshop blijft 24/7 geopend! U hebt hierbij de keuze om uw order thuis te laten bezorgen (BPOST of POSTNL) of u kan ervoor opteren om uw artikelen zelf komen af te halen aan het door ons specifiek voorziene afhaalpunt ; links van de winkel.

Het afhalen van webshoporders is zonder afspraak mogelijk op maandag / dinsdag / woensdag / vrijdag en zaterdag van 11u00 tot 17u00. U ontvangt van ons een e-mail wanneer uw order klaarstaat voor afhaling.

Dit is normaal gezien de dag na het plaatsen van uw order.

LET OP : het afhalen van webshoporders kan ENKEL met een afgeprinte orderbevestiging van uw online aankoop. Dit om een vlotte en veilige afhaling te garanderen en de afstandsregels te kunnen respecteren.

Mogen wij u vriendelijk vragen om uw bestelling af te halen binnen de 7 werkdagen en tijdens de afhaling alle geldende Covid-19 maatregelen in acht nemen!

Indien u voor een thuislevering opteert (via Bpost of Postnl), hopen wij te mogen rekenen op uw begrip en geduld dat er door het hoge aantal webshoporders mogelijks vertraging kan zitten op de levertijd van uw bestelling. Plaats uw bestelling voor specifieke gelegenheden dus zeker tijdig!

Door de huidige uitzonderlijke omstandigheden kunnen wij niet ingaan op uw vraag om het (de) artikel(s) in cadeauverpakking te verzenden of klaar te zetten voor afhaling. Hartelijk dank voor uw begrip hiervoor.

Ons online assortiment vertegenwoordigt niet ons winkelassortiment. Vindt u online niet wat u zoekt of heeft u vragen over bepaalde artikels? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Laden
Laden