Smart SG031 Camelot jr spel

Art nr. 33875604
Een romantische uitdaging! Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. De ridder en prinses kunnen alleen over een muur of trap lopen. Ze kunnen dus niet springen of klimmen.Camelot Jr is een unieke puzzel waarbij je logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek combineert om de
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 26,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.


Marketing text

Een romantische uitdaging! Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. De ridder en prinses kunnen enkel over een muur of trap lopen. Ze kunnen dus niet springen of klimmen.Camelot Jr is een unieke puzzel waarbij je logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek combineert om de oplossing te vinden. 48 opdrachten voor zowel kinderen als volwassenen. Inhoud: spelregels, boekje met opdrachten en oplossingen, houten spelbasis, 4 torens, 3 trappen, 1 brug en 2 spelfiguren.


Omschrijving


Een romantische uitdaging!
Bouw een weg zodat de ridder en prinses bij elkaar kunnen komen. De ridder en prinses kunnen alleen over een muur of trap lopen. Ze kunnen dus niet springen of klimmen.Camelot Jr is een unieke puzzel waarbij je logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek combineert om de oplossing te vinden.

Inhoud: spelregels, boekje met opdrachten en oplossingen, houten spelbasis, 4 torens, 3 trappen, 1 brug en 2 spelfiguren.

  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
  • 48 opdrachtenkaarten
  • Stimuleert de cognitieve vaardigheden
Specificaties
Merk SMART GAMES
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Description Smart SG031 Camelot jr spel
    Laden
    Laden