Smartmax SMX410 My first animal train - Mijn eerste dierentrein Magnetische speelset

Art nr. 39818098
Ontdek met My First Animal Train van Smart Games of jij een goede treinconducteur bent. Jonge kinderen ontdekken met My first animal train de magie van het magnetisme en dit op een veilige manier. De grote trein en de onderdelen van de dieren zijn eenvoudig op de staven te klikken.  Bouw en rijd met
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 39,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.


Marketing text

Jonge kinderen (+18 maanden) kunnen op een veilige manier de magie van het magnetisme ontdekken met de “My First” collectie van SMARTMAX. De extra grote trein en de onderdelen van de dieren klikken eenvoudig op de staven. Bouw en rijd met je eigen trein, speel met de dieren en de treinconducteur of “mix & match” om de gekste combinaties te creëeren. Bouw en rijd met je eigen trein, speel met de dieren en de treinconducteur of combineer naar keuze om de gekste dingen te creëeren. Alle onderdelen zijn 100% compatibel met alle andere SMARTMAX producten.


Omschrijving

Ontdek met My First Animal Train van Smart Games of jij een goede treinconducteur bent. Jonge kinderen ontdekken met My first animal train de magie van het magnetisme en dit op een veilige manier. De grote trein en de onderdelen van de dieren zijn eenvoudig op de staven te klikken.  Bouw en rijd met je trein, of improviseer en maak de gekste combinaties!

Alle onderdelen zijn 100% compatibel met alle ander SmartMax producten.

Leeftijd: 1-5 jaar

Specificaties
Merk SMARTMAX
Leeftijd Vanaf 18 maanden
Leveranciersnummer SMX410
Omschrijving 2 Mijn eerste dierentrein Magnetische speelset
Description Smartmax SMX410 My first animal train - Mijn eerste dierentrein Magnetische speelset
    Laden
    Laden