Lego 31109 Piratenschip - Lego Creator 3-in-1

Art nr. A00112498
Het ruim van het Piratenschip is helemaal leeg! Tijd om hier wat verandering in te brengen! Hijs de zeilen en licht het anker, ga op zoek naar een schip om te overvallen. Breng de kanonnen in positie en richt. Klaar? Schieten maar! Berg alle schatten snel op in het ruim van het piratenschip. Na je
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 109,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

Deel je buit met een jonge piraat met de LEGO® Creator 3in1 Piratenschip speelset, die je kunt ombouwen tot een piratenherberg of een schedeleiland.


De zeven zeeën roepen je! Er staan piratenfans heel wat spannende avonturen te wachten met het LEGO® Creator 3in1 Piratenschip. Deze geweldige, gedetailleerde set bestaat uit een piratenschip met bewegende zeilen, kanonnen en een kajuit waarvan het dak en de zijkanten open kunnen, 3 minifiguren, bouwbare figuren waaronder een haai en een papegaai, plus een heleboel van stenen gebouwde details en coole accessoires ter inspiratie. Vrijheid om te spelen en fantaseren! Met deze LEGO Creator 3in1 speelgoedset krijgen kinderen minstens 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Kinderen kunnen een piratenschip bouwen en het daarna ombouwen tot een piratenherberg of een griezelig schedeleiland.

Vuur de kanonnen af!
De praten kunnen even rusten aan land
Ga op onderzoek op schedeleiland
  • Stimuleer creatief rollenspel met 3 modellen in 1, 3 minifiguren en geen grenzen.
  • Prikkel de verbeelding van kinderen met eindeloze bouwmogelijkheden en avonturen.
  • De set kan afzonderlijk worden gebruikt of worden gecombineerd met een ander model voor nieuwe speelopties.
  • Verras piratenfans met deze leuke 3-in-1 set die fantasierijk spel stimuleert.
  • Stevig, leuk, krachtig – en boordevol details die kinderen allemaal willen ontdekken.
  • Gevoed door fantasie, dus je hebt geen batterijen nodig. Urenlang speelplezier gegarandeerd!
Omschrijving

Het ruim van het Piratenschip is helemaal leeg! Tijd om hier wat verandering in te brengen! Hijs de zeilen en licht het anker, ga op zoek naar een schip om te overvallen. Breng de kanonnen in positie en richt. Klaar? Schieten maar! Berg alle schatten snel op in het ruim van het piratenschip. Na je piratenavonturen bouw je het schip om tot een piratenherberg of zelfs een heus schedeleiland. Land in zicht!

Specificaties
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Omschrijving 2 Lego Creator 3-in-1
Description Lego 31109 Piratenschip - Lego Creator 3-in-1
    Laden
    Laden