Bojungle 990520 Doudou Giraf Pluche

Art nr. 38891449
" Bo Jungle Doudou Deze zachte Giraf is een perfect knuffeldoekje om vanaf de geboorte aan je baby te geven. Doudou Giraf groeit mee met je baby! Vanaf de geboorte zal deze zachte Giraf je baby gezelschap houden 's nachts. Je baby zal zich snel hechten aan dit zachte knuffeldoekje. Zodra je baby wat
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 13,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Bo Jungle Doudou

Deze zachte Giraf is een perfect knuffeldoekje om vanaf de geboorte aan je baby te geven.

Doudou Giraf groeit mee met je baby!

Vanaf de geboorte zal deze zachte Giraf je baby gezelschap houden 's nachts. Je baby zal zich snel hechten aan dit zachte knuffeldoekje. Zodra je baby wat ouder is, vindt hij het heerlijk om met zijn vingertjes naar de knoopjes te grijpen en het knuffeldoekje in zijn vuistje te klemmen.
Wanneer je baby opgroeit tot een flinke peuter en kleuter, zal Doudou Giraf jullie altijd en overal vergezellen. In de auto, in de luiertas, inhet bedje, Doudou Giraf is de trouwe metgezel van je kleintje.

  • Zacht materiaal
  • Mag in dewasmachine
  • Helpt bij de motorische en emotionele ontwikkeling van je kind
  • Materiaal: Polyester

LET OP; soms moet Doudou in de wasmachine.. Of soms gaat Doudou op een mysterieuze tocht om pas na enkele dagen weer gevonden te worden.. Om traantjes te vermijden kan het altijd helpen om een reserve Doudou achter de hand te houden!

"
Specificaties
Merk BOJUNGLE
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer B990520
    Laden
    Laden