Stokke Steps Bundle - White Seat / Natural Legs

Art nr. A00111589
De Stokke Steps is zo ontworpen dat je kindje van in het begin mee aan tafel kan. De voetsteun groeit mee met je kindje zodat de stoel op elke leeftijd de juiste ergonomie biedt. Wil je de stoel vanaf de geboorte gebruiken, dan kan je gebruik maken van de Steps Bouncer (apart verkrijgbaar) Zo neemt
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 219,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Stokke Steps is zo ontworpen dat je kindje van in het begin mee aan tafel kan. De voetsteun groeit mee met je kindje zodat de stoel op elke leeftijd de juiste ergonomie biedt.

Wil je de stoel vanaf de geboorte gebruiken, dan kan je gebruik maken van de Steps Bouncer (apart verkrijgbaar) Zo neemt je baby meteen deel aan de dagelijkse familiemomenten aan tafel en kan hij genieten van het oogcontact en de gezelligheid. Ook om je baby groente- of fruitpap te geven, zit hij of zij in de relax op een ideale hoogte.

Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten, plaats je de Babyset op je Steps (apart verkrijgbaar). Zo zit je peuter veilig en comfortabel en kan hij of zij gezellig mee-eten aan tafel.

Vanaf de leeftijd van 2,5 à 3 jaar, verwijder je de Babyset en kan je kind gewoon op de stoel plaatsnemen. De hoogte van de voetensteun kan je makkelijk aanpassen. Zo creëer je voor elke leeftijd de meest ergonomische houding. Ook als tiener of als volwassene kan je de Stokke Steps nog perfect gebruiken, deze stoel heb je echt voor het leven.

 • Meegroeistoel
 • Draagvermogen: 84 kg
 • Steeds een veilige en ergonomische zithouding
 • Kan perfect aan een doorsnee eettafel
 • Eenvoudig te reinigen met een licht vochtige doek
 • Newbornset, babyset, veiligheidstuigje en kussen apart verkrijbaar
 • Afmetingen (H x D x B): 71 x 61 x 43 cm
 • Gewicht: 5 kg

In 1972 introduceerde Stokke voor het eerst de bekende Tripp Trapp stoel en sindsdien kwamen ze geregeld met innovatieve, kwalitatieve en kindvriendelijke eigen ontwerpen. Want veiligheid, duurzaamheid en de ondersteuning van de ontwikkeling van kinderen staat bij hen voorop. Ze willen nabijheid tussen ouder en kind creëren, want vanuit die veiligheid durven kinderen te ontdekken, bewegen, spelen en leren. Zo creëer je zelfvertrouwen en een mooie toekomst.

Specificaties
Merk STOKKE
Kleur Wit/Beige
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Omschrijving 2 White Seat / Natural Legs
Description Stokke Steps Bundle - White Seat / Natural Legs
  Laden
  Laden