Stokke Tripp Trapp Babyset - Sunflower Yellow

Art nr. A00152043
Wanneer je kindje ongeveer 6 maanden oud is, is het ruggetje zo ontwikkeld dat dit het hoofdje van de baby kan ondersteunen, waardoor hij rechtop kan zitten. Dan is het tijd voor de Tripp Trapp Baby Set. Deze is zo ontworpen dat baby's en dreumesen veilig en beschermd aan tafel kunnen zitten waar
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 52,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wanneer je kindje ongeveer 6 maanden oud is, is het ruggetje zo ontwikkeld dat dit het hoofdje van de baby kan ondersteunen, waardoor hij rechtop kan zitten. Dan is het tijd voor de Tripp Trapp Baby Set.
Deze is zo ontworpen dat baby's en dreumesen veilig en beschermd aan tafel kunnen zitten waar zij de sociale, verbale en motorische vaardigheden van anderen gaan nadoen.

De babyset bestaat uit een verhoogde rugleuning, steunrail en verlengde glijders. Je kindje kan de Tripp Trapp met de Tripp Trapp babyset gaan gebruiken als het zonderhulp rechtop kan zitten, meestal vanaf 6-9 maanden. De set kan gebruikt worden om je kindje veilig te laten zitten tot het ongeveer 3 jaar is.

Heb je een echte kapoen in huis die steeds uit de stoel wil klimmen, dan kan je de babyset gebruiken in combinatie met het veiligheidstuigje (apart aan te kopen). De riempjes zorgen ervoor dat je kindje veilig in de stoel blijft zitten maar geven voldoende bewegingsvrijheid om in de stoel te eten, knutselen, spelen,...

Om je kindje extra comfortabel te laten zitten kan je gebruik maken van een kussentje (apart aan te kopen). De kussens van Stokke Tripp Trapp zijn zo ontworpen dat ze gebruikt kunnen worden met en zonder de babyset.

  • Zorgt dat je kindje veilig zelf kan zitten (vanaf ongeveer 6 à 9 maanden)
  • Geeft een goede ondersteuning aan de rugzijde en zijkant
  • Kan in vaatwasser.
  • Past op alle Tripp Trapp stoelen die zijn geproduceerd na mei 2003
Specificaties
Merk STOKKE
Kleur Geel
Leveranciersnummer 159329
Description Stokke Tripp Trapp Babyset - Sunflower Yellow
    Laden
    Laden