Tiptoi Avontuur in het dierenrijk

Art nr. 37012799
Beleef beestachtige avonturen! Kinderen en volwassenen ontdekken de belangrijkste eigenschappen van meer dan 50 geliefde dieren en gebruiken deze kennis in 4 spannende spellen. - Alles te weten komen over 50 dieren in 4 spellen - Levensechte dierengeluiden - Dierengeluiden herkennen en dierensporen
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 19,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

  • Voor kinderen vanaf 4 jaar
  • tiptoi- Het interactieve leersysteem voor boeken, spellen en puzzels tiptoi is een innovatief leersysteem waarmee kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken.
  • Als het kind met de stift op een afbeelding of tekst tipt, klinken er bijbehorende geluiden, gesproken tekst of muziek.
  • De elektronische intelligentie biedt kinderen de mogelijkheid om boeken en spellen helemaal zelfstandig steeds weer opnieuw te beleven. tiptoi motiveert tot spelen en leren.

Marketing text

Beestachtig goed! Kinderen en volwassenen ontdekken de belangrijkste eigenschappen van meer dan 50 geliefde dieren en gebruiken deze kennis in 4 spannende spellen met tiptoi® van Ravensburger!

- Alles te weten komen over 50 dieren in 4 spellen
- Levensechte dierengeluiden
- Dierengeluiden herkennen en dierensporen vinden.

tiptoi® stift is niet inbegrepen en los verkrijgbaar.

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         
Omschrijving

Beleef beestachtige avonturen! Kinderen en volwassenen ontdekken de belangrijkste eigenschappen van meer dan 50 geliefde dieren en gebruiken deze kennis in 4 spannende spellen. - Alles te weten komen over 50 dieren in 4 spellen - Levensechte dierengeluiden - Dierengeluiden herkennen en dierensporen vinden.

Let op: Tiptoi stift niet inbegrepen

     
Specificaties
Merk RAVENSBURGER
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Description Tiptoi Avontuur in het dierenrijk
    Laden
    Laden