Tiptoi Dierenset Boerderij

Art nr. 38551628
" Tiptoi Dierenset De boerderij Ontdek met tiptoi® het leven op de boerderij! De interactieve dierenset met grote spelondergrond, stal en veel accessoires biedt een heleboel geluiden, kennis, verhalen en spellen. Alles kan met de tiptoi® worden aangetipt en onderzocht. Koe Luisa, veulen Junior, en
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 29,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Tiptoi Dierenset De boerderij

Ontdek met tiptoi® het leven op de boerderij! De interactieve dierenset met grote spelondergrond, stal en veel accessoires biedt een heleboel geluiden, kennis, verhalen en spellen. Alles kan met de tiptoi® worden aangetipt en onderzocht. Koe Luisa, veulen Junior, en varken Finn houden ervan om lekker op de boerderij te ravotten en beleven daarbij allerlei avonturen. Voeder de dieren, ga met ze wandelen, doe een vrolijk zoekspel of laat in een quiz zien wat je allemaal over een dier weet. Laat je fantasie de vrije loop. Tiptoi stelt afwisselende vragen, biedt talrijke spelmogelijkheden en vergroot je kennis. Met veel geluiden, kennis, verhalen en spellen. Bevordert de creativiteit en het rollenspel. Helemaal met de tiptoi® stift te spelen Met alle tiptoi® boerderijdieren te combineren Met de intelligente tiptoi® stift kunnen kinderen de tiptoi® speelfiguren combineren met de afwisselende boerderijwereld. Dankzij het separate besturingspaneel kunnen de dieren ook zonder de dierenset worden gebruikt en bieden zo boeiend en leerzaam vermaak, ook voor onderweg.

Let op: De Tiptoi stift is niet inbegrepen

  • Educatief
  • Leeftijd: vanaf 4jaar
  • Inhoud: tiptoi® speelfiguren, koe, veulen en varken. Spelondergrond, stal met tussenbodem en grote poort, voedertrog met voerderkaartjes, stal voor kleine dieren, zes hek-delen en opzetters, strobalen-kaartjes en mesthopen.
  • Tiptoi stift en download van de gratis audiobestanden zijn noodzakelijk
  • Merk: Ravensburger
"
Specificaties
Merk RAVENSBURGER
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Leveranciersnummer 007356
    Laden
    Laden