Uno Junior kaart spel - GPM86

Art nr. A00113156
Junior-versie van het kaartspel Uno. De speelkaarten op kinderformaat zijn geïllustreerd met vrolijk gekleurde dierenmotieven. Met Uno Junior leren je kinderen hun vaardigheden op een leuke manier herkennen aan de hand van kleuren en cijfers. Mattel Games Vanaf 3 jaar 2 - 4 spelers
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

 • Het UNO spel waar iedereen dol op is, maar dan vereenvoudigd, zodat kinderen vanaf 3 jaar het kaartspel kunnen spelen!
 • Elke cijferkaart heeft een bijpassende afbeelding van een dier, zodat kinderen die nog geen cijfers beheersen, toch mee kunnen doen!
 • Het eerste spelniveau draait eenvoudigweg om bijpassende kaarten spelen, in het tweede niveau komen de actiekaarten tevoorschijn en in het derde niveau doen ook de strafkaarten mee.
 • En vergeet vooral niet UNO te roepen als je nog één kaart over hebt!
 • UNO Junior is geschikt voor 2 - 4 spelers. Hoewel het spel perfect geschikt is voor jongere fans van UNO, zorgen de vertederende afbeeldingen van dieren ervoor dat iedereen wil meespelen!

Marketing text

Dit vereenvoudigde UNO kaartspel voor jongere spelers bevat verschillende spelniveaus, zodat het spel met de kinderen kan meegroeien. Op de kaarten van 0 tot en met 8 staan snoezige afbeeldingen van dieren uit de dierentuin, zodat ook kinderen die pas 3 jaar zijn de kaarten kunnen spelen. Er zijn drie spelniveaus, zodat het spel kan meegroeien met de ontwikkeling van de kinderen. De spelers proberen zo snel mogelijk al hun kaarten uit te spelen door een bijpassende kaart (op kleur, dier of cijfer) in hun hand op de bovenste kaart van de stapel te leggen. En vergeet vooral niet UNO te roepen als je nog één kaart over hebt! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.


Omschrijving

Junior-versie van het kaartspel Uno. De speelkaarten op kinderformaat zijn geïllustreerd met vrolijk gekleurde dierenmotieven. Met Uno Junior leren je kinderen hun vaardigheden op een leuke manier herkennen aan de hand van kleuren en cijfers.

 • Mattel Games
 • Vanaf 3 jaar
 • 2 - 4 spelers
Specificaties
Merk MATTEL
Leeftijd Vanaf 3 jaar
Omschrijving 2 GPM86
Description Uno Junior kaart spel - GPM86
  Laden
  Laden