Zwitsal Baby Haarlotion 200ml

Art nr. 430977
" Zwitsal Haarlotion 200ml. Goede verzorging is belangrijk voor je kleintje, ook in de ochtend. Met de Goedemorgen Haarlotion kun je de haartjes van je kleintje in een handomdraai verzorgen en heerlijk laten ruiken. Zwitsal Goedemorgen Haarlotion is de vertrouwde Haarlotion in een nieuw jasje. Er
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 4,49
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Zwitsal Haarlotion 200ml.

Goede verzorging is belangrijk voor je kleintje, ook in de ochtend. Met de Goedemorgen Haarlotion kun je de haartjes van je kleintje in een handomdraai verzorgen en heerlijk laten ruiken.
Zwitsal Goedemorgen Haarlotion is de vertrouwde Haarlotion in een nieuw jasje. Er is dus niets veranderd, alleen heeft Zwitsal Haarlotion een nieuwe naam gekregen: Goedemorgen Haarlotion.Bijsluiter Gebruiksaanwijzing: Breng een beetje Goedemorgen Haarlotion aan op de palm van je hand. Wrijf dit over je handen uit en breng het vervolgens voorzichtig aan op het haar van het kindje. De Haarlotion kan zowel op nat als op droog haar aangebracht worden en hoeft niet uitgespoeld te worden.
Let op: Gebruik de Goedemorgen Haarlotion niet als de hoofdhuid van je kindje geïrriteerd is en zorg ervoor dat de haarlotion niet in de baby's oogjes komt.

"
Specificaties
Merk ZWITSAL
Leveranciersnummer 188521
Description Zwitsal Baby Haarlotion 200ml
    Laden
    Laden