Nuby Bestek Lepel Vork Bolletjes - 9 Maanden + Blue Lime

Art nr. 35064675
Nûby Bestek Lepel Vork Bolletjes Alle begin is moeilijk maar al doende leert men Dit is ook van toepassing op het zelfstandig leren eten. Maak het je kindje al een beetje eenvoudiger door het juiste bestek te voorzien. Het eerste besteksetje van Nûby is veilig voor je kleintje maar is ook goed vast
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 3,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Nûby Bestek Lepel Vork Bolletjes

Alle begin is moeilijk maar al doende leert men Dit is ook van toepassing op het zelfstandig leren eten. Maak het je kindje al een beetje eenvoudiger door het juiste bestek te voorzien. Het eerste besteksetje van Nûby is veilig voor je kleintje maar is ook goed vast te nemen met kleine kinderhandjes. Het handvat is breder en meer gebogen dan een gewoon bestekje.

  • De set bestaat uit een lepeltje en vorkje
  • Breder, gebogen bestek
  • Speciaal ontworpen voor kleine kinderhandjes

Het bestek wordt in een set van een vorkje en lepeltjeverkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Indien je een voorkeur hebt voor een bepaaldeuitvoering, kan jedit ons meedelen bijhet plaatsenvanuwbestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Nûby ontwikkelt hoogwaardige producten met een innovatief design. Ze streven er naar het leven van baby en ouders eenvoudiger, makkelijker en leuker te maken. De producten zijn geïnspireerd door de natuur en bieden de beste en veiligste keuze voor je baby.

Specificaties
Merk NUBY
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Leveranciersnummer ID5253
    Laden
    Laden