Quax Wandcommode Muur Wit

Art nr. 38406498
Quax Wandcommode Muur Deze praktische wandcommode van Quax heeft niet alleen een tijdloos design maar is ook super handig in gebruik. Heb je de commode niet nodig dan klap je deze eenvoudig in en neemt het de ruimte in van een klein kastje. Wil je je kindje verschonen, dan klap je de commode uit en
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 159,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Quax Wandcommode Muur

Deze praktische wandcommode van Quax heeft niet alleen een tijdloos design maar is ook super handig in gebruik. Heb je de commode niet nodig dan klap je deze eenvoudig in en neemt het de ruimte in van een klein kastje. Wil je je kindje verschonen, dan klap je de commode uit en kan je je kindje dadelijk op het verzorgingskussen leggen (apart aan te kopen). Alle spulletjes die je nodig hebt voor de verzorging van je kleine spruit heb je dadelijk bij de hand door het handige legplankje aan de wand.

  • Commode om aan de muur te bevestigen
  • Inclusief legplankje
  • Afmetingen gesloten: 52 x 19 x 84 cm
  • Materiaal: MDF

De Quax wereld iseenzachte enstijlvollewereld.Eén dieeigentijds design combineertmet warmte en sfeer. De babymeubels staan voor kwaliteit en betaalbaarheid, en creëren een veilige en donzige thuishaven voor je kleine kapoen. En om je te helpen bij het aankleden van de meest knusse kamer in huis, heeft Quax er alvast voor gezorgd dat alle Quax-kleuren en -designs zich gemakkelijk laten combineren.

Specificaties
Merk QUAX
Kleur Wit/Beige
Leveranciersnummer 5560422
    Laden
    Laden