B Kids 4914 Musical 3in1 Projector - Mobile Pink

Art nr. 38675618
B Kids 3 in 1 Mobiel Projector Pink Een kleine baby rustig houden is niet altijd de makkelijkste klus. De mobiel van B Kids kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. De mobiel kan met de schroef vastgemaakt worden aan het bedje of parkje en bestaat uit verschillende figuurtjes, namelijk een uil,
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 39,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

B Kids 3 in 1 Mobiel Projector Pink

Een kleine baby rustig houden is niet altijd de makkelijkste klus. De mobiel van B Kids kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. De mobiel kan met de schroef vastgemaakt worden aan het bedje of parkje en bestaat uit verschillende figuurtjes, namelijk een uil, ster en beertje. Je kan de mobiel zo instellen dat hij 20 minuten muziek blijft maken. Er staan 6 verschillende liedjes op en kan tevens ook dienen als projector of nachtlampje. De mobiel werkt op 3 AAA batterijen. Deze worden niet bijgeleverd.

  • Bruikbaar vanaf de geboorte
  • Nachtlampje
  • Projector
  • Werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen)

B-Kids steekt liefde in elk product. Elk product is ontworpen voor kinderen en ouders om levenslange herinneringen te creëren. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn de doelstellingen maar zeker ook plezier maken en een kind zich kind te laten voelen.

Specificaties
Merk BKIDS
Kleur Roze/Fuchsia
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Leveranciersnummer BK04914
    Laden
    Laden