Anna & Pili Tidou Anna

Art nr. 39187611
Noukies Tidou Een Tidou is een knuffelvriendje dat er altijd voor je kindje is. Deze leuke doudou van Noukies beleeft verschillende jaren leuke avonturen met je kleine spruit. Het is het knuffeldoekje waar de geheimen tegen worden verteld, waar troost in gevonden kan worden en dat je kindje altijd
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 16,49
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Noukies Tidou

Een Tidou is een knuffelvriendje dat er altijd voor je kindje is. Deze leuke doudou van Noukies beleeft verschillende jaren leuke avonturen met je kleine spruit. Het is het knuffeldoekje waar de geheimen tegen worden verteld, waar troost in gevonden kan worden en dat je kindje altijd gezelschap houdt.

Tip: Zorg altijd voor een reserve doudou. Zo heb je er eentje voor als het andere in de was is maar heb je er ook eentje reserve voor het geval de doudou alleen op avontuur is en je hem niet dadelijk kan vinden.

  • Materiaal: 100% Polyester veloudoux
  • Magineenwasmachine op 30°C gewassen worden
  • Mag in de droogtrommel op een zacht programma
  • Afmetingen: 27 x 27 cm

Ultiemezachtheidvormt de kernwaarde van het merk Noukie’s. Iemand zacht toefluisteren, een zacht deuntje neuriën... Ook het weer kan zacht zijn... Zacht zoals de huid van een baby! Innovatie ligt aan de basis van al de producten. Noukie’s ontwikkelt verrassende, esthetische, ergonomische en functionele producten die uitermate geschikt zijn voor baby's en hun ouders.

    Laden
    Laden