31616 Phlat Ball junior Werpschijf

Art nr. 38687495
Phlat Ball Junior Werpschijf Met Phlat Ball Junior gooi je een disk, maar vang je een bal. Hoe het werkt? Druk de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en hij is plat. Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal. De flexibele Phlat Ball Junior is gemaakt van
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Phlat Ball Junior Werpschijf

Met Phlat Ball Junior gooi je een disk, maar vang je een bal. Hoe het werkt? Druk de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en hij is plat. Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal. De flexibele Phlat Ball Junior is gemaakt van zacht plastic, de speciale coating staat garant voor een stevige grip. Daardoor zijn snelle acties mogelijk. Wil je de Phlat Ball meenemen? Druk hem dan plat en hij past in je tas!

  • Leeftijd: Vanaf 5 jaar
  • Phlat Ball Junior is verkrijgbaar in 6 kleuren: groen, geel,oranje, paars, blauwen roze.

Elke bal wordt afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en/of designs. Indienje eenbepaaldevoorkeurhebt vooreenbepaalde uitvoering, kan je dit ons meedelen bij het plaatsen van uw bestelling. Indien de gevraagde uitvoering nog in voorraad is, proberen wij zeker aan jouw wens te voldoen.

Specificaties
Merk GOLIATH
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Leveranciersnummer 31636112
    Laden
    Laden