Tommee Tippee Sangenic Tec Luieremmer Roze

Art nr. 39294896
Sangenic Hygiëne Tec Luieremmer Luieremmers zijn er in vele maten en soorten. De Sangenic Hygiëne Plus luieremmer is de enige luieremmer die elke luier op geavanceerde wijze verpakt en is daarmee de makkelijkste en meest hygiënische wijze om gebruikte luiers of incontinentieafval op te ruimen. De
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 19,99 € 14,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Sangenic Hygiëne Tec Luieremmer

Luieremmers zijn er in vele maten en soorten. De Sangenic Hygiëne Plus luieremmer is de enige luieremmer die elke luier op geavanceerde wijze verpakt en is daarmee de makkelijkste en meest hygiënische wijze om gebruikte luiers of incontinentieafval op te ruimen. De Hygiëne Plus maakt definitief een eind aan vervelende geurtjes, niet alleen thuis maar ook buiten bij de afvalcontainer. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, maar voor het hele gezin! Daarbij hoef je niet voor elke luier naar de afvalcontainer buiten te lopen.

Kenmerken luieremmer:
• De Hygiëne+ luieremmer verpakt elke luier apart en geurvrij.
• De speciale bacteriedodende folievoorkomtdekans opbesmetting, ookvoorlangere tijd.
• Het Easi-Push-System duwt bij het sluiten van het deksel de luier automatisch naar beneden; je hoeft dat dus niet zelf te doen.
• De luieremmer heeft een inhoud van ongeveer 28 luiers, terwijl de cassette met verpakkingsfolie voldoende is voor ongeveer 1 maand gebruik met babyluiers.

Specificaties
Merk TOMMEE TIPPEE
Kleur Roze/Fuchsia
Leveranciersnummer PTEC
    Laden
    Laden