Trixie Boxkleed 75x95 - Cheetah

Art nr. 39889676
Trixie Parklegger Cheetah 75 x 95 Leg deze mooie Trixie Baby parklegger in de box van je kleintje en je tovert het park van je kindje om in een gezellige en zachte omgeving. Zodra je baby niet meer in de box slaapt, leg je deze mooie speelmat in de box. Je kindje kan op een veilige manier de wereld
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 64,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Trixie Parklegger Cheetah 75 x 95

Leg deze mooie Trixie Baby parklegger in de box van je kleintje en je tovert het park van je kindje om in een gezellige en zachte omgeving. Zodra je baby niet meer in de box slaapt, leg je deze mooie speelmat in de box. Je kindje kan op een veilige manier de wereld om zich heen ontdekken. Plaats deze kleurrijke parklegger van Trixie Baby in de box wanneer je het park verlaagd hebt, en er geen matras meer in ligt. Als je kindje probeert om te ontsnappen, ploft je kleintje lekker zacht op deze mooie parklegger van Trixie Baby.

  • 75 x95 cm
  • Wassenop 30°

Trixie Baby kleurt je wereld door met vrolijke en kleurrijke designs de leukste baby accessoires tecreëren.Trixie Babyis een Belgischmerk waarbij kwaliteit altijd centraal staat.

Specificaties
Merk TRIXIE
Kleur Geel
Geschikt voor Park & Box
    Laden
    Laden