Trixie Houten Letter B

Art nr. 39119232
Trixie Houten Letter B Met deze mooie stevige houten letters kan je de naam van je kindje spellen. Je kan de mooi afgewerkte letters in het hout laten of je kan ze beschilderen of beplakken. Zo kan je de letters volledig in de stijl van het geboortekaartje of de doopsuiker maken! De letters
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 8,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Trixie Houten Letter B

Met deze mooie stevige houten letters kan je de naam van je kindje spellen. Je kan de mooi afgewerkte letters in het hout laten of je kan ze beschilderen of beplakken. Zo kan je de letters volledig in de stijl van het geboortekaartje of de doopsuiker maken!

De letters blijven een hele leuke decoratie, ook wanneer de doopsuiker al lang op is, en je kindje al een grote meid of jongen is! Leer ze spelenderwijs hun naam lezen door de letters op de kast of op de schouw te plaatsen.

Zoeken jullie nog een leuke manier om de zwangerschap aante kondigen?Gebruikdeze letters om het woord BABY te spellen en iedereen is op de hoogte!

  • Elke letteris gemiddeld16,5 cm hoog
  • Elke letter isgemiddeld 14,5cmbreed
  • Elke letter is gemiddeld 2cm dik
  • Beschilderbaar
  • Kan zelfstandig rechtstaan

Trixie Baby kleurt je wereld door met vrolijke en kleurrijke designs de leukste baby accessoires te creëren. Trixie Baby is een Belgisch merk waarbij kwaliteit altijd centraal staat.

Specificaties
Merk TRIXIE
Kleur Natuur
Leveranciersnummer 97202
    Laden
    Laden