Trixie Slaapzak 90-110cm Tetra - Cats

Art nr. 39802789
Trixie Slaapzak 90 - 110 cm Tetra Cats Leg je kindje te slapen in deze vrolijke en kleurrijke slaapzak van Trixie Baby! Deze coole slaapzak is gemaakt voor het comfort van je kleintje! De Trixie Baby trappelzak is gemaakt van hydrofiele stof, waardoor deze slaapzak perfect is om te gebruiken tijdens
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 57,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Trixie Slaapzak 90 - 110 cm Tetra Cats

Leg je kindje te slapen in deze vrolijke en kleurrijke slaapzak van Trixie Baby! Deze coole slaapzak is gemaakt voor het comfort van je kleintje! De Trixie Baby trappelzak is gemaakt van hydrofiele stof, waardoor deze slaapzak perfect is om te gebruiken tijdens de warme zomer maanden. Is de temperatuur op je kindje’s kamer tussen 21 en 24°C? Leg je kleine schat dan te slapen in deze mooie trappelzak. De mouwtjes van deze ultrazachte slaapzak kunnen afgeritst worden, zo kan je de temperatuur van je baby goed op peil houden. Deze coole trappelzak van Trixie Baby is verstelbaar in lengte, zo stel je de trappelzak steeds af op de lengte van je kindje!

  • Materiaal:1Katoen
  • Afmeting:90/110 cm
  • Leeftijd: 9 -36 maanden
  • Wassen op 30°

Trixie Baby kleurt je wereld door met vrolijke en kleurrijke designs de leukste baby accessoires te creëren. Trixie Baby is een Belgisch merk waarbij kwaliteit altijd centraal staat.

Specificaties
Merk TRIXIE
Kleur Zwart
Geschikt voor 90-110 cm
    Laden
    Laden