Terugroepactie Stokke Steps Bouncer & Newborn Set


Beste Stokke klant,

Bedankt voor uw aankoop van de Stokke® Steps ™ Bouncer of het Stokke® Steps ™ Newborn Set.
Consumenten die de Stokke Steps kinderstoel bezitten samen met de Stokke Steps Bouncer of het Newborn Set, kunnen in sommige omstandigheden ervaren dat de Bouncer of het Newborn set niet goed aan de stoel vergrendeld wordt, ondanks het feit dat de vergrendelingsindicator groen wordt. Als dit gebeurt, kan de Stokke Steps Bouncer of Newborn Set loskomen van de stoel, bijvoorbeeld door interactie met de ouder/verzorger of een broer of zus. Dit kan valgevaar voor het kind vormen. Gelukkig is er bij Stokke geen letsel is gemeld.

Het risico is mogelijk bij Stokke Steps Bouncers en Stokke Steps Newborn sets welke geproduceerd zijn tussen februari 2014 en 21 december 2018.

De Stokke Steps stoel en Stokke Steps Bouncer vormen bij afzonderlijk gebruik geen risico en kunnen dus veilig worden gebruikt. Het Stokke Steps Newborn set kan alleen met de stoel worden gebruikt.
Stokke vraagt daarom om uw hulp. Stop alstublieft met het gebruik van de combinatie van de Stokke Steps stoel en de Stokke Steps Bouncer of het Stokke Steps Newborn set en ga naar https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer om te controleren of het probleem van toepassing is op uw product. Als het product binnen de serie valt die teruggeroepen dient te worden, moet u zich registreren om instructies te ontvangen over hoe u uw product kunnen laten aanpassen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak. We willen u eraan herinneren dat onze producten zijn goedgekeurd volgens alle relevante en geldende veiligheidsnormen.

De veiligheid en het welzijn van baby's en kinderen die onze producten gebruiken, blijven onze grootste prioriteit. Om ervoor te zorgen dat deze standaard wordt gehandhaafd, blijven we ons inzetten voor de voortdurende verbetering van onze producten.

Met vriendelijke groet, Stokke klantenservice
Image title


Laden
Laden