Verzending

 

De Kinderplaneet streeft ernaar om alle aangekochte artikels, in de mate van het mogelijke, zo snel mogelijk te verzenden, de verwachte levertermijn bedraagt 1-3 dagen. Sommige artikels hebben een langere levertermijn. De Kinderplaneet heeft ophalingen op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Levering aan huis is mogelijk in Belgie, Nederland, Luxemburg via PostNL of Bpost (enkel voor België).

- Een aantal artikelen kan enkel worden opgehaald in onze winkel, dit staat steeds duidelijk bij het artikel vermeld. Wenst u een artikel dat enkel kan worden afgehaald, toch te laten leveren, dan kan u ons steeds contacteren voor de leveringsvoorwaarden van de desbetreffende artikelen.

 

Voor alle artikelen die wel verzonden kunnen worden:

 

  • Voor Belgie, Nederland en Luxemburg bedragen de verzendingskosten  € 5,99 voor een aankoopbedrag kleiner dan 50 Euro, vanaf 50 Euro is de levering gratis.

Tevens kan je ervoor kiezen om de aangekochte artikels gratis te komen afhalen in onze winkel. (Baalsebaan 283, 3128 Baal)

 

Wanneer een pakket niet geleverd kan worden omwille van een foutief opgegeven adres of wanneer een pakket niet binnen de bepaalde termijn werd afgehaald op het afhaalpunt, wordt het pakket automatisch terug naar onze winkel gestuurd. Voor een tweede verzending worden er verzendkosten in rekening gebracht ongeacht de totale kost van de bestelling. De verzendkosten worden bepaald door de prijzen die onze koeriersdiensten hanteren om een pakket naar het betreffende land te sturen. Zodra wij de betaling van de verzendkosten ontvangen hebben, sturen wij het pakket onmiddellijk terug op.

Laden
Laden