Lego 41723 Donutwinkel - Lego Friends

Art nr. A00232966
Liann gebruikt haar creatieve vaardigheden om kleurrijke donuts te maken voor de klanten. Daar komt Leo al aan op zijn scooter om de nieuwste smaken te proeven! Versier de etalage, geef de zoetigheden door het raam aan de klanten en reken af. Maak drankjes of een fruitige snack om aan tafel te
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 9,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.

 • Creatieve kinderen van 4+ jaar zullen deze LEGO Friends speelset geweldig vinden; deze set met speelgoed bestaat uit een coole donutwinkel met een drive-through raam, plus een scooter en 2 LEGO Friends minipoppetjes
 • Bij de winkel met café zijn 2 LEGO Friends minipoppetjes inbegrepen: de artistieke en ondernemende Liann, en Leo die dol is op sporten en lekker eten
 • Door de etalage te versieren met de 3 donuts kunnen kinderen de winkel klaarmaken voor de klanten, vervolgens kunnen ze drankjes en een fruitige snack aan tafel serveren - kijk, daar komt Leo aan op zijn scooter, hij komt de nieuwe smaken uitproberen!
 • Bij deze te gekke LEGO Friends speelgoed winkel zitten een heleboel leuke accessoires, zoals donuts, sap, geld, een tafel en 2 stoelen, die kinderen helpen om fantasierijke rollenspellen te spelen waarin ze heerlijke zoetigheden klaarmaken
 • In 2023 is het LEGO Friends universum uitgebreid met nieuwe personages en nieuwe locaties voor nog meer leuke speelmogelijkheden; bekijk ook andere leuke sets uit deze collectie, zoals Paisley's huis (41724)

Marketing text

Kleine bakkers vanaf 4 jaar zullen het geweldig vinden om hun eigen verhalen te bedenken met de LEGO Friends Donutwinkel (41723) speelset. Met dit fantasierijke speelgoed leren kinderen bouwen terwijl ze creatief bezig zijn met kunstliefhebber Liann en bakfanaat Leo.

Deze veelzijdige LEGO Friends speelset bestaat uit een scooter en een donutwinkel met een café. Kinderen kunnen leuke rollenspellen spelen met de speelgoed winkel en de meegeleverde minipoppetjes van Liann en Leo, de leuke LEGO Friends personages die nieuw zijn voor 2023. Bij de set zijn een heleboel accessoires inbegrepen, zoals een kom, bessen, een beker, 3 donuts, sap, geld, 2 stoelen en een tafel.

LEGO 4+ sets zijn ontworpen voor een snelle en leuke bouwervaring. Bij iedere set zit een handige startsteen – een stevige basis waarop kinderen hun speelgoed kunnen bouwen. Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens het intuïtieve bouwavontuur, met digitale tools om de modellen te bekijken en de voortgang bij te houden. Deze veelzijdige set is een origineel cadeautje voor kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op voertuigen en leuke rollenspellen.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Video

  00:00           


00:00
 00:00
         
         
Omschrijving

Liann gebruikt haar creatieve vaardigheden om kleurrijke donuts te maken voor de klanten. Daar komt Leo al aan op zijn scooter om de nieuwste smaken te proeven! Versier de etalage, geef de zoetigheden door het raam aan de klanten en reken af. Maak drankjes of een fruitige snack om aan tafel te serveren.

 • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
 • Lego Friends
 • 63 onderdelen
Specificaties
Merk LEGO
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Omschrijving 2 Lego Friends
Description Lego 41723 Donutwinkel - Lego Friends
  Laden
  Laden