Pericles Box Amy - Black + Wielen

No. d'article A00151364
Een park is een meubel dat een centrale plaats gaat innemen in je huis. De eerste maanden is dit het wiegje van je kindje waar het heerlijk in kan wegdromen, eenmaal je kindje kan zitten ga je je parkje naar beneden plaatsen en ga je het gebruiken als speelruimte waar je kindje zich naar hartenlust
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 165,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Een park is een meubel dat een centrale plaats gaat innemen in je huis. De eerste maanden is dit het wiegje van je kindje waar het heerlijk in kan wegdromen, eenmaal je kindje kan zitten ga je je parkje naar beneden plaatsen en ga je het gebruiken als speelruimte waar je kindje zich naar hartenlust kan uitleven maar waar het toch nog in een veilige omgeving zit.

Dit leuke parkje van Pericles is vervaardigd uit een combinatie van beukenhout en MDF. Alles is kindvriendelijk geverft. Het parkje is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes, zo kan het meegroeien met je kindje.omhet parkje makkelijk te kunnen verplaatsen zijn er wieltjes inbegrepen in de set.

  • Materiaal: Beukenhout enMDF
  • Verstelbaar in 3hoogtes
  • Makkelijk verplaatsbaar door de bijgeleverde wieltjes
  • Geschikt voor een matrasje 73x93 cm (zonder parkomranding) of 70x90 (in combinatie met een parkomranding)

Pericles probeert sinds meer dan een eeuw aan de hoge verwachtingen te beantwoorden van de mensen die vertrouwen hebben in het merk. Pericles, een teken van liefde !

Spécifications
Merk PERICLES
Kleur Zwart
Omschrijving 2 Black + Wielen
Description Pericles Box Amy - Black + Wielen
    Chargement en cours
    Chargement en cours