Babylonia Draagdoek Tricot-Slen Organic - The Original Dark Sapphire

Item No. 37211398
" Babydrager Tricot-Slen De Tricot-Slen is een lange gebreide draagdoek waarmee je je baby kunt dragen vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. De rug en het hoofdje van de baby worden perfect ondersteund. Ook voor de ouder is het draagcomfort optimaal aangezien het gewicht van de baby perfect verdeeld
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 59,95
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"

Babydrager Tricot-Slen

De Tricot-Slen is een lange gebreide draagdoek waarmee je je baby kunt dragen vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. De rug en het hoofdje van de baby worden perfect ondersteund. Ook voor de ouder is het draagcomfort optimaal aangezien het gewicht van de baby perfect verdeeld wordt over het bovenlichaam en de heupen.


De Tricot-Slen is erg gemakkelijk aan te doen: het volstaat om slechts 1 manier van knopen te leren, om je baby op verschillendemanieren te dragen.Despeciale breitechniek zorgt voor optimale steun. De Tricot-Slen van Babylonia is gemaakt van 100% biologisch katoen enheefthiervoorals enigeook hetGOTS-certificaat.

knieholtes zitten hoger dan de billetjes. Hierdoor ondervindt je baby geen enkele rugbelasting en wordt een goede ontwikkeling van zijn heupjes bevorderd. Het maakt niet uit of je kindje 2 maanden of 2 jaar oud is: je kunt de draagdoek altijd van knieholte tot knieholte uitspreiden. Hierdoor zit je baby steeds in de ideale houding, volledig ontspannen tegen je aan.


Eigenschappen:
• Erg makkelijk aan te doen.
• Uitgebreide handleiding en duidelijke demonstratie DVD!
• Vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg.
• Ook geschikt voor premature baby’s.
• Je kindje zit veilig en geborgen tegen je aan.
• Het meest ergonomisch voor ouder en kind! Je draagt je baby dicht tegen je aan in de aangeraden M-houding: baby’s

"
Specifications
Merk BABYLONIA
Kleur Grijs
Leveranciersnummer BDDTS953
Description Babylonia Draagdoek Tricot-Slen Organic - The Original Dark Sapphire
    Loading
    Loading