De Legenden van Andor spel

Item No. 38415205
In het spel De legenden van Andor zijn de spelers  helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud,
Out of stock Low stock In stock
Price
€ 41,99
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.




Description
In het spel De legenden van Andor zijn de spelers  helden die het fantasieland Andor moeten verdedigen tegen allerlei monsters, zoals trollen en draken. Ze kruipen in de huid van een tovenaar, dwerg, krijger en boogschutter, die ieder unieke eigenschappen hebben. De helden verzamelen goud, edelstenen en allerlei voorwerpen, die hun kracht en wilskracht verbeteren. Zo kunnen ze hun tegenstanders beter aan. Onvoorziene gebeurtenissen maken het de spelers echter voortdurend lastig. Alleen door goed overleg en gezamenlijke gevechten kunnen de helden overleven!
Het spel bevat 5 verschillende, uitdagende legenden, waaronder een introductiespel. Met behulp van een speciale bijlage en legende kaarten kunnen de spelers direct beginnen met spelen!
  • 999 Games
  • Vanaf 10 jaar
  • 2 - 4 spelers
  • Duur: 75 minuten
Specifications
Merk 999GAMES
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Leveranciersnummer 999LVA01
Description De Legenden van Andor spel
    Loading
    Loading