Lego 31209 De geweldige Spiderman - Lego Art

No. d'article A00251881
Breng Spider-Man tot leven met dit unieke 3D-kunstwerk waarbij hij uit de lijst lijkt te klimmen. Zijn hoofd en vingers zijn verstelbaar. Geniet tijdens het bouwen van de bijbehorende soundtrack voor een nog leukere creatieve ervaring voordat je je creatie met trots aan de muur hangt. Leeftijd:
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 199,99 € 159,00
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.

  • Vier een van 's werelds meest geliefde superhelden met De geweldige Spider-Man LEGO Art set, een unieke 3D poster, vol met ongelooflijke details
  • In dit geweldige stuk 3D muurkunst breekt Spider-Man uit het frame en kunnen zijn hoofd en vingers in verschillende poses worden gezet, zodat tieners en volwassenen hun eigen draai aan hun creatie kunnen geven
  • De achtergrond van de bouwbare Spider-Man poster bootst de gestippelde printtechniek van de strip uit de jaren '60 na en bevat de zin "With great power there must also come great responsibility"
  • Dompel jezelf onder in een creatieve activiteit en scan de QR-code om naar de soundtrack te luisteren die de tijd die je besteedt aan het bouwen van dit superhelden kunstwerk nog leuker maakt
  • Breng een eerbetoon aan Spidey en zoek 15 spinnen ter ere van Amazing Fantasy nummer 15 waarin Spider-Man voor het eerst verscheen in augustus 1962

Marketing text

Haal een van 's werelds meest geliefde superhelden in huis met deze LEGO Art De geweldige Spider-Man (31209) bouwset. Dit driedimensionale kunstwerk is gemaakt van gelaagde LEGO stenen, waardoor Spider-Man uit de lijst lijkt te klimmen en zijn hoofd en vingers in verschillende posities kunnen worden gezet.

Breng een eerbetoon aan de superheld

Dit opvallende kunstwerk heeft verschillende details om Spider-Man fans blij te maken. De achtergrond doet denken aan de gestippelde printtechniek van het stripboek en er zijn 15 spinnen ter ere van Amazing Fantasy nummer 15 waarin Spider-Man voor het eerst verscheen in augustus 1962. Een afbeelding in de benedenhoek bevat de bekende zin "With great power there must also come great responsibility."

Ontspannende LEGO sets voor volwassenen

Scan de QR-code en luister naar de soundtrack met speciale content die je nog meer laat opgaan in de bouwervaring. Als je klaar bent, kun je dit unieke kunstwerk met trots thuis of op kantoor aan de muur hangen.

Als uw nieuwe LEGO-set onderdelen mist of defecte onderdelen heeft, zal LEGO System A / S deze onderdelen gratis vervangen via onze Bricks & Pieces-service. We streven ernaar om deze gratis vervanging in alle landen beschikbaar te maken, maar behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van de Bricks & Pieces-service op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.