Babymoov Babyfoon Premium Care New

Art nr. A00071563
De Premium Care Babyfoon combineert een helder, storingsvrij geluid met vele functies. Zo zit er op het toestel de VOX-modus waarbij de parentunit enkel activeert wanneer je kindje weent of wakker wordt. Als deze activeert kan je kiezen tussen drie alarmen om je te waarschuwen: hoorbaar, zichtbaar
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 132,00
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Premium Care Babyfoon combineert een helder, storingsvrij geluid met vele functies. Zo zit er op het toestel de VOX-modus waarbij de parentunit enkel activeert wanneer je kindje weent of wakker wordt. Als deze activeert kan je kiezen tussen drie alarmen om je te waarschuwen: hoorbaar, zichtbaar of vibrator. Wanneer je kindje net in het bedje ligt kan je een nachtlampje of slaapliedjes activeren om je kindje te kalmeren en rustig te doen inslapen. Wil je zelf graag je kindje toespreken, dan kan dit eenvoudig door de terugspreekknop te gebruiken.

De babyfoon heeft een zeer ver bereik (tot 1400m in open veld), een eenvoudige display waarop je bijvoorbeeld de kamertemperatuur kunt raadplegen en kunt kijken of het muziekje geactiveerd is.

De babyfoon van Babymoov heeft de mogelijkheid om 1 extra zender aan de sluiten op de ontvanger om zo 2 kinderen tegelijk te monitoren. Deze extra zender dient apart aangekocht te worden.

  • Bereik max. 1400m
  • Instelbaar volume
  • Indicatie batterij bijna leeg
  • Kamertemperatuur, terugspreekfunctie, VOX-modus
  • 6 slaapliedjes

Het doel van Babymoov is dicht bij hun klanten staan en het leven van ouders gemakkelijker maken, om het geluk van het hele gezin te vergroten. Daarom proberen ze ouders te betrekken in het ontwikkelingsproces van hun producten.
(Vergeet niet je product te registreren op de Babymoov website voor levenslange garantie.)

Specificaties
Merk BABYMOOV
Kleur Multi
Leeftijd Vanaf 0 maanden
Description Babymoov Babyfoon Premium Care New
    Laden
    Laden