Medela Koeltasje + 4 flesjes incl. Koelelement

Art nr. 37123587
" Medela Koeltasje De flessenkoeltas van Medela is de favoriete keuze van moeders om moedermelk onderweg koel te houden. Deze koeltas en flessenset van Medela is geschikt om je moedermelk van je werk mee naar huis te nemen. De koeltas houdt moedermelk koel en veilig, waar je ook heen gaat. Het
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 41,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
"

Medela Koeltasje

De flessenkoeltas van Medela is de favoriete keuze van moeders om moedermelk onderweg koel te houden. Deze koeltas en flessenset van Medela is geschikt om je moedermelk van je werk mee naar huis te nemen.

De koeltas houdt moedermelk koel en veilig, waar je ook heen gaat. Het voorgevormde koelelement is speciaal ontworpen voor flessen van Medela en maximaliseert de bewaartijd van moedermelk.

De binnenbekleding van de tas houdt de afgekolfde moedermelk langer koel.

  • De koelset bevat vierMedela moedermelkflesjes en een apart koelelement.
  • Ideaal voor het vervoeren van moedermelk
  • Houdt je kostbare moedermelk koelen veilig
  • BPA-vrije flessen– veiligvoor jou en je baby

Medela staat bekend om uitmuntend wetenschappelijk onderbouwd onderzoek en het ontwikkelen van de meest geavanceerde borstkolftechnologie. Medela draagt al meer dan 50 jaar bij aan het bevorderen van de gezondheid van baby's door middel van de heilzame voordelen van moedermelk.

"",""Medela Koeltasje + 4 flesjes incl. Koelelement"",Medela-Koeltasje---4-flesjes-incl--Koelelement,,,,""Medela Koeltasje + 4 flesjes incl. Koelelement"
Specificaties
Merk MEDELA
Leveranciersnummer 2001756
Description Medela Koeltasje + 4 flesjes incl. Koelelement
    Laden
    Laden