Regenwormen spel

Art nr. 33641676
Regenwormen is een snel en  compact dobbelspelletje dat je op elk moment en overal kan spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kan neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen! Als je aan de beurt
Geen voorraad Beperkte voorraad
Op voorraad            
Prijs
€ 14,99
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Regenwormen is een snel en  compact dobbelspelletje dat je op elk moment en overal kan spelen. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kan neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen!
Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de resterende dobbelstenen en legt nu alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, dan mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken! Maar neem je teveel risico en gooi je alleen maar getallen die je al eens hebt genomen, dan ben je af en moet je juist een steen inleveren.
Op elke steen staan een aantal regenwormen. Wie aan het einde van het spel de meeste regenwormen heeft, is de winnaar.

  • Spelers: 2 - 7
  • Leeftijd: Vanaf 8 jaar
  • Speelduur: +- 20 minuten
  • 999 Games
   Specificaties
   Merk 999GAMES
   Leeftijd Vanaf 8 jaar
   Leveranciersnummer 999RGW01
    Laden
    Laden